Alis-Mădălina GHEORGHE este absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” din București și face parte din trupa de balet a teatrului.

Balerină cu o experiență scenică de peste 10 ani, Alis a evoluat pe diferite scene naționale, dar și internaționale, interpretând o multitudine de roluri de succes în spectacole pentru copii și nu numai: "Seherezada", "Fata rău păzită", "Mirandolina", "Jack și vrejul de fasole", "Cenușăreasa", "Don Quijote", " Albă ca zăpada", "Minuniță și Vrajitoarea", "Micul Prinț", "Lampio", "Copelia", "Fata moșului și Fata babei", "Peter Pan" și lista poate continua.

Alături de artiști ai Operei Comice pentru Copii, ai Teatrului ”Stela Popescu” si ai Teatrului Muzical Ambasadorii, a participat la numeroase turnee (India, Franța, Germania, Egipt, Bulgaria, SUA, etc.)

Alis este pasionată de cultura latino, în prezent fiind instructor de dansuri latino și susținând workshop-uri atât în țară cât și în străinătate.

Trivia: Deși dansatoare înnăscută, Alis a decis să exploreze si un alt domeniu și a absolvit Facultatea de Mangement Marketing în cadrul Universității „Artifex” din București.