Alis-Mădălina GHEORGHE este absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” din București și face parte din ansamblul de balet al TMA. În prezent, studiază, în paralel, Coregrafie la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș și Management la Universitatea Artifex din București.

Balerină cu o experiență scenică de peste 10 ani, Alis a evoluat pe diferite scene naționale, dar și internaționale, interpretând o multitudine de roluri de succes. La TMA ati remarcat-o, cu siguranță, în rolul Frumoasei din baletul „Frumoasa și Bestia”, adaptare după Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve sau al Chivei din baletul „La Piață”, adaptare după Mihail Jora, dar și pe afișul spectacolului „Povestea Florii-Soarelui”, în calitate de coregraf.

Împreună cu Ansamblul de Balet al TMA, Alis a obținut numeroase distincții în urma participării la importante concursuri și festivaluri internaționale. Printre ele Locul I – GOLDEN DIPLOMA la Competiția internațională GOLDEN DANCE online, SPECIAL AWARD acordat de EURO-FOLK ACADEMY, coordonatorul festivalurilor internaționale organizate sub auspiciile EUROPEAN ASSOCIATION OF FOLKLORE FESTIVALS, partener UNESCO, LAUREATE I – GOLD DIPLOMA la WORLD CUP OF FOLKLORE 2020 online, Trofeul acordat de Ryan Foundation la XVIth RYAN INTERNATIONAL CHILDREN’S FESTIVAL – New Delhi, India.

Trivia – Alis este pasionată de cultura latino. Este instructor de dansuri latino și susține workshop-uri dedicate diferitelor stiluri ce aparțin acestui gen atât în țară cât și în străinătate.