Solistul Bogdan ȘERBAN este absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Arte, specializarea „Artele Spectacolului” (Actorie).

Bogdan a început cursurile de canto in anul 2004, participând la numeroase festivaluri și emisiuni pentru copii, precum „Mamaia Copiilor”, „Romanian Top Kids”, „Vreau să fiu mare vedetă”. La pregătirea sa muzicală au contribuit mentori și profesori ca Dan Dimitriu și Anca Parlog.

Între anii 2009-2016, a fost colaborator al Operei Comice pentru Copii din București, participând la turnee în Egipt, Canada, India sau China. Dintre rolurile interpretate la Opera Comică pentru Copii amintim: „Hapciu în RE Major", „Peter Pan" sau „Baronul Munchausen", toate trei regizate de Cristian Mihăilescu.

Bogdan a fost colaborator al Teatrului „Stela Popescu” între anii 2016-2017, având șansa de a juca alături de celebra actriță în spectacole precum „"Aladin" sau "Chirița la Iași", musicaluri adaptate de Roman Vlad și regizate de Dan Tudor.

Între decembrie 2018 și februarie 2019, Bogdan a fost colaborator al Teatrul Mic în spectacolul de teatru „Romeo și Julieta”, în regia Lilianei Pană.

Trivia: Între anii 2014 și 2016, Bogdan era unul dintre cei patru soliști ai boyband-ului „Station 4”, impresariat de Casa de producție Mango Records”,  iar în anul 2016 a fost prezentator al „Festivalului Tinereții” din Mangalia.