Claudia IAGĂR a absolvit Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din București în anul 2012, obținând atestatul de balerin - dansator profesionist.

În timpul liceului, a colaborat cu instituții prestigioase precum Opera Națională București, angajându-se ulterior la Opera Comică pentru Copii, unde a performat până în anul 2016.

A participat la numeroase festivaluri și concursuri de dans internaționale în Caraibe, Egipt, Germania, Rusia, India și a interpretat roluri precum sora vitregă din ,,Cenușăreasa”, Sancho-Panza în ,,Don’ Quijote” , zâna ursitoare din ,,Frumoasa din Pădurea Adormită”, Morocănosul din ,,Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”.

Din 2016 pânâ in 2018 a fost angajată a Teatrului ,,Stela Popescu”, unde a jucat în spectacole precum ,,Aladin”, l-a interpretat pe Flămânzilă din ,,Harap-Alb”, etc și a susținut turnee naționale și internaționale de succes în Germania, Austria, Bulgaria și India.

De-a lungul timpului, s-a perfecționat urmând stagii de pregătire pentru dans clasic și contemporan susținute de importanți coregrafi internaționali, precum Massimo Gerardi.

Trivia: Claudia și-a început cariera artistică devreme, in jurul varstei de 3 ani, odată cu practicarea gimnasticii sportive, apoi ritmice. De aici pâna la primul curs de dans nu a mai fost decât un pas...