Constantin CHIȚA, Costi, cum îi spun prietenii, este balerin - dansator al teatrului.

A studiat dansul modern, popular, cabaret, dans de caracter, dar și balet, fiind o prezență constantă pe scenele teatrelor și a mai multor instituții de cultură din București, printre care: Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, Teatrul ”Stela Popescu”, Ansamblul Artistic ”Doina” al Armatei, Ansamblul ”Ciocârlia” al M.A.I.

Pe Costi l-ați mai putut urmări în numeroase apariții TV, în emisiuni de divertisment: Eurovision, ”Opriți Timpul!”, Festivalul ”Cerbul de Aur”, dar și in numeroase spectacole, festivaluri și turnee naționale și internaționale (Germania, Bulgaria, India, Franța, Belgia, Norvegia, Egipt,Turcia).

Biografia lui artistică are ca reper perioada 2006 – 2015, când a fost balerin al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, sub coregrafia lui Cornel Popovici si s-a perfecționat la cursuri de dans susținute de către profesorii coregrafi Valentina Zarioiu, Marin Barbu, Bobe Macrea.

În perioada 2017–2019, Costi și-a desfășurat activitatea ca instructor-coregraf în cadrul ”Gradiniței cu Pitici Mari și Mici”, Bucuresti, între 2016-2018 a performat în calitate de balerin al Teatrului ”Stela Popescu”, sub coregrafia lui Stefan Soare, iar între anii 2013 -2015 a fost instructor-coregraf în cadrul Școlii Gimnaziale Nr.198 din București.

Trivia: Costi este un autodidact. In anul 2017 a obținut diploma de Coregraf de la Federatia Fundațiilor Organizatoare de Cursuri F.O.C, Bucuresti. Cursurile de perfecționare și pasiunea pentru dans l-au adus pe scenele instituțiilor de spectacol, în fața spectatorilor și elevilor săi.