Doru -Valentin FARMAZON este un dansator autodidact. 

Pe scenă sau în activități de dans, este cunoscut sub numele de Rico și a făcut parte din trupele BigBounce (coregraf Crbl) și Titanii 82 Funky Fresh.

A susținut cu succes spectacole și turnee în țară și în străinătate ca membru al trupei de balet a teatrului,  perfecționându-și cunoștințele in diferite tipuri de dans: Hip-Hop Freestyle, Popping, Locking, Dancehall, House dance, Krump și în cele mai noi tendințe internaționale.

În anul 2005, a apărut în primul său videoclip, dansând alături de trupa M&G. De atunci s-a dedicat acestei arte, colaborând cu diferiți artiști de renume: Trupa ”Simplu”, Anda Adam, Alex Velea, Corina, What's Up, Trupa ”Pachanga”, Rico Caliente (trupa Pachanga)& Dariana3000, Capitan Jack, No Mercy.

Timp de 10 ani, până în anul 2019, a fost dansator și coregraf în trupa artistului Sonny Flame.

Carismatic, plin de energie și dornic să experimenteze și să invețe cât mai multe în domeniul dansului și actoriei,  Rico ramâne o prezență  constantă pe scena și este foarte mândru că poate reprezenta România în calitate de artist.

Trivia: Don Campbell, Mr. Wiggles, Boogaloo Sam and Poppin Pete brothers sunt printre inițiatorii street dance-ului. Pe cei mai tineri îi puteți vedea pe rețelele de profil. Și pe Rico printre ei, de când avea 9 ani ....