#EDUTAINMENT

#Edutainment
Declarațiile ministrului culturii cu privire la activitatea instituțiilor de cultură la nivel national, in contextul provocator al pandemiei.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Monica Andreea Cosma, balerină a Teatrului Muzical Ambasadorii, ne exemplifică astăzi mișcări mai complexe de balet, pentru un corp armonios. Știți care este ultima poză în balet? Descoperiți la finalul următorului material.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Cu toții am auzit cântecul “Fluturaș, nu mai ai aripioare”, dar știați că a fost compus de W. A. Mozart și face parte din opera “Nunta lui Figaro”? Să-l ascultăm în varianta originală, interpretat de solistul Sergiu Neamțu.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
“Poveste din cartierul de vest”, compusă de Leonard Bernstein, este unul dintre cele mai cunoscute musicaluri din lume, o adaptare a temei din tragedia “Romeo și Julieta” transpusă în zilele noastre. Aflăm detalii de la mezzosoprana Camelia Cuzub, care ne și interpretează una dintre piesele acestui muzical. Să ne familiarizăm cu personajele.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Andrei Racu și Andreea Blidariu, artiști ai Teatrului Muzical Ambasadorii, au creat un material special pentru voi, alcătuit din trei lucrări de muzică de inspirație folclorică compuse de Tiberiu Brediceanu. Se spune că un popor nu poate privi spre viitor dacă nu își cunoaște rădăcinile și tradițiile. Să ascultăm!
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Am aflat multe informații interesante despre diverse stiluri de dans, dar despre dansul tradițional românesc câte cunoaștem? Balerinul Octavian Iuga ne arată câteva mișcări de bază din dansul folcloric. Să înceapă jocul!
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Știați că stilul de dans hip-hop s-a născut în Bronx, New York City? Știați că a devenit popular abia pe la mijlocul anilor ’80? Balerinul Daniel Goliță ne exemplifică mai jos câteva mișcări de hip-hop pe care vā invitā sā le încercați.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Balerina Teatrului Muzical Ambasadorii Alis Gheorghe ne prezintă în următorul material pozițiile elementare în baletul clasic. Executate corect, cu atenție și în mod regulat, ele ajută corpul să se dezvolte armonios și tonifică mușchii. Privește, învață, repetă!
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Voi ați auzit de “Drumul care nu ducea nicăieri”? Încă nu?! Ne va citi povestea scrisă de Gianni Rodari, din cartea “Povești la telefon”, actrița Natalia Dragomir. Să ascultăm până la final și să aflăm de ce a fost construit acest drum !
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Camelia Cuzub, solista Teatrului Muzical Ambasadorii, continuă serialul de “edutainment” despre vocile masculine in muzică. De această dată despre vocea de bariton. Dacă ar fi să cânți, te-ai gândit în ce categorie s-ar încadra vocea ta?
#STAIÎNCASA

1 2 3 4 5 6 >