#Edutainment
Gospelul este un stil de muzică bisericească, însă caracterul său ritmat și înălțător îl face ușor de integrat în reprezentații artistice diverse, de la concerte de muzică clasică la musicaluri.
Jennifer Dumitrașcu a ales să interpreteze astăzi piesa “Oh, happy day!”, din cunoscutul “Sister Act”. Tuturor, o zi minunată!

#STAIÎNCASA

#Edutainment
Astăzi suntem dinamici, energici și ne pregătim de “follow me”. Ne luăm repede pantofii de dans și intrăm în stare pentru că Alex Mălăeru, balerin al Teatrului Muzical Ambasadorii, a și dat drumul la muzică. Ținem pasul?
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Ayona, solistă a Teatrului Muzical Ambasadorii, continuă serialul despre genurile muzicale. Călătorim astăzi în SUA însoțiți de această muzică sensibilă numită RnB. Care este melodia ta preferată din acest stil muzical?
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Dacă ați urmărit până acum pagina Teatrului Muzical Ambasadorii, înseamnă că sunteți la curent cu materialele pregătite de mezzosoprana Camelia Cuzub despre vocile feminine în operă. Următorul film vă va explica mai multe despre vocile masculine în muzica clasică. Credeți că puteți recunoaște în ce categorie se încadrează o voce după ce ascultați o arie? Să încercăm acest joc!
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Cea mai cunoscută și mai cântată melodie de musical – “Somewhere over the rainbow”, este astăzi interpretată de Jennifer Dumitrașcu, solistă a Teatrului Muzical Ambasadorii. Piesa invită la un moment de visare și transmite un mesaj simplu, dar tare frumos: visele pot deveni realitate. Trebuie doar să crezi.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Se spune că muzica este hrana sufletului, dar când muzica și dansul se întâlnesc, actul artistic este complet. Solistul Silviu Mihăilă și balerina Ana Mihai au propus pentru astăzi un material pe care sperăm să-l urmăriți cu plăcere.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Oare ce a mai făcut Giovannino? Vi-l amintiți? Personajul din cartea „Povești la telefon”, de Gianni Rodari. Astăzi, actrița Natalia Dragomir ne citește povestirea „Să atingem nasul regelui”. Să vedem dacă Giovannino a reușit ce și-a propus.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Continuăm să învățăm și să înțelegem mai bine curentele muzicale. În acest sens, Andrei Racu, instrumentist al TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII, a propus un material prin care să vă familiarizeze cu două piese muzicale, două lieduri, și anume “Așa grăit-a Zarathustra” și, împreună cu mezzosoprana Camelia Cuzub, “Ziua tuturor sufletelor”. Audiție plăcută!
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Poveștile fac parte din orizontul de visare și imaginație al copiilor, chiar și al adulților. Vom călători împreună cu actrița Natalia Dragomir în “Țara fără vârfuri”, alături de Giovannino, personajul principal al povestirii scrise de Gianni Rodari. Desigur, există și o morală prezentată delicat. Dacă așa ar sta lucrurile, poate că am fi cu toții mai atenți înainte să depășim puțin demarcația regulilor, nu-i așa?
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Astăzi, Bogdan Șerban, solist vocal al TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII, ne poartă într-o călătorie scurtă prin America anilor ’50-’60 cântând piesa “Fly me to the moon”, cunoscută în întreaga lume în interpretarea lui Frank Sinatra. O melodie sensibilă și optimistă, care se regăsește pe coloana sonoră a multor filme de-a lungul anilor. Simplu, clasic și emoționant. Cântați și voi?
#STAIÎNCASA

< 1 2 3 4 5 6 >