#Edutainment
Exersăm astăzi cu ANA câteva exerciții pentru îmbunătățirea echilibrului, exerciții simple, dar adesea recomandate de către antrenori celor care practică anumite sporturi, cum ar fi tenis, schi, dans, gimnastică.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Artiștii nostri – baritonul SILVIU MIHĂILĂ și bas-baritonul SERGIU NEAMȚU vă propun astăzi o întâlnire cu una dintre cele mai remarcabile creaţii ale compozitorului Gaetano Donizetti – opera “Don Pasquale”.
Iată mesajul lor:
“Dragi copii, urmează să ascultați cel mai dibace complot – realizat de bătrânul avar don Pasquale și ghidușul doctor Malatesta – împotriva actriței Norina. Aceasta vrea să se întâlnească pe ascuns, seara, în grădină, cu amorezul Ernesto, deși ea este măritată cu don Pasquale. Totuși, bătrânul si doctorul sunt cu un pas înaintea Norinei și, ascunzându-se printre tufișuri, o vor surprinde în mijlocul faptei. Ei, ca să vezi, până la urmă farsa farselor e realizată totuși de Malatesta și Norina, care încearcă să scape de sub autoritatea arțăgosului don Pasquale. Complicată poveste, așa-i copii? Ce să-i facem, compozitorului Gaetano Donizetti, căruia i-au placut poveștile mai încâlcite și pline de intrigi? Să rămânem mai bine în prezența muzicii! Audiție plăcută, dragi copii!”

#STAIÎNCASA

#Edutainment
Cântatul presupune o folosire specializată a mai multor seturi de mușchi: de la mușchii sistemului respirator, la mușchii feței. La fel ca într-o activitate sportivă, e nevoie de o minimă pregătire a acestor mușchi pentru antrenarea vocii. AYONA ne propune o vocaliză amuzantă, care ne învață cum să cântăm corect arpegiul, dar și cum să ne protejăm sănătatea în această perioadă.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Pianul este, poate, cel mai indicat instrument pentru a-i ajuta pe cei mici să înceapă incursiunea în fantastica lume a muzicii. Pianistul ANDREI RACU continuă astăzi lecțiile de acasă și ne prezintă, alături de un invitat surpriză, detalii interesante despre postura corectă la pian, partitură și primele acorduri.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Pauza de joacă și mișcare este coordonată astăzi de balerinul CONSTANTIN CHIȚA. Încercăm împreună?
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Ramânem împreună.  🙂
În așteptarea premierei spectacolului “Frumoasa și Bestia”, soliștii nostri AYONA IORDANESCU ANDRINOIU și BOGDAN SERBAN vă invită să păşiţi, pentru câteva momente, in lumea uneia dintre cele mai frumoase povești spuse vreodată.dintre cele mai frumoase povesti spuse vreodata.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Pauza de joacă și mișcare este coordonată astăzi de balerinul CONSTANTIN CHIȚA. Încercăm împreună?
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Clape albe, clape negre … Cel mai iubit instrument muzical nu mai are secrete pentru pianistul ANDREI RACU. De astăzi, vă invităm și pe voi, dragii noștri, să învățați cum să vă acompaniați cîntecelele.
#STAIÎNCASA

#Edutainment
Actrița NATALIA DRAGOMIR vă propune astăzi o altfel de “Oră de dictare”.
#STAIÎNCASA

< 1 2 3 4 5 6