Solista Jennifer DUMITRAȘCU a crescut in lumina reflectoarelor. Cântă de la 4 ani, iar la 5 juca deja rolul Carinei în telenovela „Îngeraşii”, urmând „Aniela”, „Pariu cu viața” , „O nouă viață”. Încă de la varsta de 7 ani, Jennifer a dublat multe dintre vocile personajelor pe care copiii le indrăgesc si le urmăresc pe canalele Disney , Nickelodeon și Netflix. Actualmente, Jennifer este eleva Colegiului National „Gheorghe Șincai” din București.

Cariera sa are deja câteva repere importante: 2011 - rolul principal în cadrul unui scurtmetraj premiat cu 2 trofee la Festivalul de Film Ciak din Italia, 2012 – începe colaborarea cu Opera Comică pentru Copii și, ulterior, cu Teatrul ”Stela Popescu”, participă la turnee în India, Sri Lanka, Cehia, China , Turcia, Bulgaria etc.

A participat la emisiuni TV în calitate de invitat/solist: “La Măruță” , “Neata cu Răzvan și Dani” ,”Vorbește lumea” , “Televiziunea Copiilor”, “Numai cu acordul minorilor” , “Teo” , ”Imprevizibilii” , “Atenție se cântă” etc.

Trivia: În anul 2017, Jennifer s-a clasat printre semifinaliștii competiției ”Vocea României Junior”, făcând parte din echipa lui Marius Moga.