Natalia DRAGOMIR a absolvit Facultatea de Actorie în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”, promoția 2017, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

În ultimul an de facultate, a avut șansa de a pregăti rolul principal, Mirela, în spectacolul de licență “Furnici” de Aldo Nicolaj, coordonat de prof.Cristina Briciu, rol care a ajutat-o să-și dezvolte apetența pentru comedie și care, de asemenea, i-a adus și „Premiul pentru cea mai bună actriță” la Festivalul Serile Teatrului Studențesc.

În paralel, a fost distribuită și în spectacolul de licență “ Și caii se împușcă, nu-i așa?”, dramatizare de Ștefana Samfira, după Horace McCoy, primind rolul dizeuzei Velma, care i-a dezvoltat aptitudinile de musical și dans. Spectacolul s-a bucurat de premiul cel mare în cadrul Festivalului Start, Arad, 2017.

În 2018, prin colaborare, e distribuită în spectacolul de master- pedagogie Repetiție la Elsinore”, după Kiss Csaba, coordonat de prof. Bogdana Darie. Acest spectacol îi oferă, în vara lui 2019, prilejul participării la Festivalul “Colombo International Theater Festival”, din Sri Lanka.

Debutul ei în teatrul profesionist este marcat de spectacolul-eveniment “Coriolanus”, de William Shakespeare, în regia lui Alexandru Darie, în anul 2018, pe scena Teatrului Municipal ”L.S.Bulandra” din București.

În 2019 începe colaborarea cu Teatrul Evreiesc de Stat, în musicalul regizat de Andrei Munteanu “Scripcarul pe acoperiș, jucând rolul mezinei, Bielke. Tot în anul 2019, colaboreaza cu Teatrul „George Ciprian” din Buzău, unde joacă rolul principal Elsa, în spectacolul de copii “ Prințesa Elsa și cocorii”, adaptare după H.C. Andersen, în regia lui Cristian Negoescu.

Aceeași perioadă îi aduce un rol de ingenuă comică, în comedia “Cum să pierzi totul într-o zi”, de Claude Magnier, regizat de Răzvan Oprea, ce are premiera în decembrie 2019, la Cinema Pro și cu care, la începutul lui 2020, merge în primul turneu în țară.


Trivia: Nataliei îi place să mearga la mare și să călătorească. Să își pună întrebări. Să cunoască oameni. Să danseze. Să râdă mult. Și să se uite la filme.