Poltica de confidentialitate

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm nu folosiți acest Site.

1. Informația pe care Teatrul Muzical Ambasadorii o adună prin acest site două tipuri de informație: Date Personale, informație prin care un individ poate fi identificat și “Informație Agregata”, prin care un individ nu poate fi identificat.

– Informație agregata. Când vizitezi sau interacționezi cu Site-ul, Teatrul Muzical Ambasadorii și terțele pe care Teatrul Muzical Ambasadorii le-a contractat pentru a-i oferi servicii, pot colecta informații anonime prin trei surse: fișiere server log, cookies și pixel tags.

Fișiere de pe server.

– Adresa dumneavoastră IP identifică un număr care vă este adresat automat computerului dumneavoastră prin ISP (Internet Server Provider). Acest număr este identificat și logat automat în fișierele de server ori de câte ori viziatati site-ul, împreună cu timpul vizitei și pagina pe care o viziati. Folosim adresa IP pentru a calcula nivelurile de utilizare ale Site-ului, pentru a diagnostica problemele cu serverele și pentru a administra Site-ul. Putem de asemenea să folosim adresele IP pentru a comunica sau a bloca accesul vizitatorilor că nu sunt de acord cu Termenii de utilizare. Colectarea adreselor IP este o procedură standard pe Internet și este utilizată automat de multe website-uri. Teatrul Muzical Ambasadorii nu va colecta datele private individualizate, de exemplu, nume, adresa, număr de telefon sau adresa de email (acestea vor fi numite de aici înainte ‘date private’), decât în cazul în care le veți furniza prin dorință proprie. Dacă nu doriți că datele dumneavoastră să fie colectate, vă vom ruga să nu ne trimiteți astfel de date. Datele care au fost trimise – în cazul în care nu este specificat altfel – pot fi folosite în următorul mod: stocare și procesare pentru o mai buna înțelegere a nevoilor dumneavoastră și îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre; contactarea (în cadrul promoțiilor ; aceasta poate fi făcută de către terțe părți care vor acționa conform instrucțiunilor noastre); înaintarea informațiilor compresate despre utilizatorii sau vizitatorii site-ului nostru – decât exclusiv într-o formă non – individualizată – către terțe părti. Nu vom vinde, închiria sau folosi în alte scopuri de marketing datele dumneavoastră private sau cele ale unor terțe persoane către terțe părti. Le cerem părinților să ia la cunoștință că Teatrul Muzical Ambasadorii va folosi datele private în conformitate cu această politică. În orice caz, datele private care sunt trimise voluntar de către copii în schimbul de emailuri, în sesiuni de chat sau pe Bulletin boards etc. pot fi folosite de către terțe părti pentru emailuri nedorite. Deci, Teatrul Muzical Ambasadorii sfătuiește toți părinții să-și instruiască copiii în folosirea responsabilă și sigură a datelor private.

Informații Adiționale Stocate Automat

– În anumite condiții, informații tehnice non-individualizate pot fi stocate automat, de exemplu, nu prin înregistrare, ci atunci când ne vizitezi website-ul. Acest lucru poate fi conectat, de exemplu, cu tipul de Internet Browser pe care îl folosiți, cu sistemul de operare al calculatorului și cu domeniul website-ului de unde ați intrat pe website-ul nostru.

Informații Plasate Automat pe Calculatorul dumneavoastră – Taguri Pixel

– Site-ul poate folosi așa-numitele “taguri pixel”, “GÎF-uri transparente” sau asemenea ajutoare (numite în mod obișnuit “taguri pixel”) pentru a aduna date statistice de bază asupra folosirii site-ului și a citatelor de reacții. Tagurile Pixel permit unui număr de vizitatori care au vizitat anumite pagini pe site să fie numărați, să fie oferite servicii de brand și analizarea eficacității promoției și a campaniilor de publicitate. Când sunt folosite sub forma unor mesaje pe email formatatate HTML, tagurile pixel pot spune expeditorului dacă și când emailul a fost deschis