Stagiunea curentă

ÎNȘIR’TE MĂRGĂRITE

ÎNȘIR’TE MĂRGĂRITE – musical de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, scenografia Viorica Petrovici, adaptare Ivona Cristescu după celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu

Într-o ingenioasă scenografie ce îmbină elementele clasice cu tehnica modernă, costume de epocă ce poartă amprenta spiritului nostru popular, o muzică originală ușor de memorat, dansuri de curte, dar și dansuri românesti, artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII dedică musicalul “Înșir’te Mărgărite” copiilor de la 3 la 12 ani, precum și celor care vor, pentru un ceas, să viseze cu ochii deschiși.

Basmul este prezentat, cu umor tipic românesc, de împărați, împărătese, fete și feciori de la curte, zmei, vrăjitoare, ursitoare și multe personaje fantastice, pregătite să își dezvăluie povestea cu tâlc și morală.

Premiera FRUMOASA ȘI BESTIA

FRUMOASA ȘI BESTIA  – spectacol de balet în coregrafia lui  Valentin Stoica, prim-balerin al Operei Naționale București, scenografia Viorica Petrovici, după celebrul basm scris de Charles Perrault

 De-a lungul a 60 de minute, micuții spectatori vor păși într-o călătorie fantastică alături de frumoasa Belle, care este luată prizonieră de către Bestie, în castelul lui. În ciuda temerilor, ea se împrietenește cu monstrul și reușește să privească dincolo de exteriorul lui hidos, acolo unde sălășluiește o inimă nobilă și generoasă – cea a unui prinț fermecat.  

Spectacolul transmite un mesaj ușor de înțeles pentru copiii de toate vârstele: frumusețea vine întotdeauna din interior, sufletul este mult mai important decât înfățișarea.

Premiera POVESTEA FLORII-SOARELUI

POVESTEA FLORII-SOARELUI – un spectacol bazat pe muzică folclorică românească autentică, cu ritmuri ancestrale ce amintesc de cercetările în lumea satului românesc realizate de etnomuzicologii George Breazul și Constantin Brăiloiu
 
Concepția spectacolului este semnată de: Daniel Jinga, Dirijor al Orchestrei Metropolitane București, Maestru de Cor al Operei Naționale București și Adrian Naidin, compozitor, violoncelist, care a susținut multe concerte alături de valoroși muzicieni ai momentului.
Scenografia: Viorica Petrovici.
 

Premiera PĂCALĂ ȘI TÂNDALĂ

PĂCALĂ ȘI TÂNDALĂ – musical de Roman Vlad, în regia lui Attila Vizauer, scenografia Viorica Petrovici, adaptare după celebrele snoave românești.
În curând…

CINE EȘTI TU, FIGARO?

CINE EȘTI TU, FIGARO? – Flashmob Opera
 

CINE EȘTI TU, DON GIOVANNI?

CINE EȘTI TU, DON GIOVANNI? – Fashmob Opera
 

Premiera MAGIA CRĂCIUNULUI

MAGIA CRĂCIUNULUI – spectacol de revistă pentru copii
În pregătire…