Silvia Andreea Ionașcu face parte din baletul teatrului și este studentă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, specializarea engleză-turcă.

Danseaza pe scena de foarte tânără, înca de la vârsta de 10 ani. A performat și s-a perfecționat până in anul 2018 în cadrul trupei de dans AS, mentori fiindu-i coregrafele Mona Teodorescu și Aura Ghica. I-am putut admira talentul în numeroase concursuri naționale: ”Românii au talent” - Pro TV, ”România Dansează” - Antena 1, ”Delfinul de Aur” – Năvodari, ”Ursulețul de Aur” - Baia Mare și internaționale: ”Colours of the world” International Festival of Language and Culture, ”Battery Dance Company” -S.U.A,  ”Your Success” - Moscova,Rusia,  ”Gaziemir Ulusal ve Ulusuararasi Cocuk Șenligi” - Izmir,Turcia.

Este o prezență remarcată în emisiunile “Neața cu Răzvan și Dani”, “Bravo, ai stil”, “La Măruță”, “Vorbește lumea”, “Răi da’ Buni” și a dansat alături de artiștii Mihai Constantinescu, Kaira, Pepe, Rocsana Marcu, Xandra, Naguale.

Trivia: Drumul către cariera mult visată a început la vârsta de 3 ani, Silvia practicând gimnastică artistică la Clubul Sportiv Steaua. A fost instruită de marile sportive Sandra Izbașa, Eliza Stoica, Mariana Cristea, Floarea Leonida și aleasă pentru lotul național. În afară de dans, îi place foarte mult să joace fotbal, să vizioneze filme in maraton și să gătească.